Nepal

NEW HOTEL FLORID

P.O. Box L 10714, Thamel, Z Street, Kathmandu, Nepal.
Tel: 416155 / 439209, Fax: 977-1-412747
E-mail:
florid@wlink.com.np

"Our Hospitality has no Limit"

bauddha.gif (13372 bytes)

Namaste, onze service is legendarisch

Nepal, het land met de hoogste bergen van de wereld en de diepste dalen is een perfecte bestemming voor alle touristen, bergbeklimmers, watersporters en avonturiers. Het Himalaya gebergte en snel stromende rivieren, bieden avontuur, spanning en eerste klas ervaringen. Onze steden met hun historische, artestieke en spirituele kanten wachten op de ontdekkingsreizigers.about_pic_build.jpg (29419 bytes)

New Hotel Florid bevindt zich in het hart (echter rustig gelegen) van Thamel en is een ideale keus voor comfortabele accomodatie tegen een redelijke prijs. Leuke winkeltjes en vele eetgelegenheden zijn om de hoek van het hotel. In het volgend jaar zal ons hotel unieke tours aanbieden zoals stadtours, wildwater rafting, junglesafaris en uiteraard wandeltochten (een of meerdaagse).

New Hotel Florid biedt schone, comfortabele en rustige kamers. Wij hebben kamers met douche/wc en luxe kamers met airconditioning om aan uw wensen te voldoen. Rust uit in onze fantastische achtertuin of geniet van het uitzicht op de bergen vanaf ons dakterras. Het hotelrestaurant biedt heerlijke en gezonde maaltijden van de locale en internationale keuken om je eetlust te stillen. Ons personeel staat hier klaar om je een onvergetelijke vakantie te laten beleven.

Hotel Florid motto is "om klaar te staan voor ieder gast is een eer en we doen het graag" De vele kanten van de Kathmandu Valley en de Himalaya’s wachten op u !! Kom en beleef het zelf.!!

1) Faciliteiten :

- Aantal kamers 23, waarvan 6 met balkon

- 24 uur Roomservice

24 uur warm en koud water

24 uur medische service

gestofeerde kamers met douche en WC

gratis kluisjes, bagage opslag en post service

Nationaal en internationaal telefoneren

Rustige omgeving

Berg uitzicht van het dakterras

Gratis afhalen van vliegveld

Mooi gelegen achtertuin en terras

Plaats voor informatie en boeken van stadtours en trektochten

Koop tips

Jungle tochten

Wildwater rafting en bergbeklimmen

Reis, zaken en andere informatie

Huren van auto, auto met chauffeur en motor

Internet en fax service wereldwijd

Hotel New Florid is een actief lid van de Nepal Hotel Vereniging.

Seizoen en klimaat.

Herfst oktober-december

Winter december-maart

Zomer april-juni

Regenseizoen juli-september

Het klimaat is gevarieerd subtropisch in Terai tot koud en alpine temperature in de hoge Himalaya’s.

Temperatuur van Kathmandu is in de zomer 15-35 graden en in de winter kan het zelfs 0 graden zijn.

 

Religie en Cultuur

Hinduisme en Boedisme zijn de twee grootste geloven in Nepal. Hinduisten, vormen met ong. 70 % de grootste groep in Nepal.

De taalresturant.jpg (22637 bytes)

Nepali is de moedertaal van Nepal. Mensen die geleerd hebben en de meeste mensen in de toeristenbranche spreken en begrijpen Engels.

Douane

Alle bagage wordt gecontroleerd bij binnenkomst op het vliegveld. Alle vuurwapens en drugs zijn strikt verboden. Het is ook verboden om goud, zilver, waardevolle stenen, huid of hoorn van wilde dieren uit te voeren. Explosieven, Nepaleese RP. en alle soorten Drugs zijn verboden om uit te voeren.

Trekking

Nepal is een paradijs voor bergsport liefhebbers. Er is voor iedereen wat; met sneeuw bedekte bergtoppen, mysterieuze vallei en kleine bergen, vogels, dieren en verschillende mensen. Bergtochten kunnen gedaan worden van oktober tot mei, maar de beste maanden zijn oktober en november.

Wildwater raften

Er zijn vele rivieren, die de oorsprong hebben in de Himalaya’s. Deze rivieren bieden uitstekende rafting en kano mogelijkheden..

Rondvluchten

Een van de beste manieren om de Himalaya panorama te zien is een rondvlucht met vliegtuig. Met een oogopslag kan je de hele Nepal Himalaya range bekijken. Echt ongeloofelijk.

In Nepal is het 3 uur en 45 minuten later dan in Nederland.

     

Home | About Us | In French Lang. | In German Lang. | In Dutch Lang.| Features
Season & Climate | Hours & Location | Custom & Travel